Garez.Org | Hack Forum - Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum
Neler yeni

Warez Nedir?

Gizli içerikleri görüntülemek için konulara random / anlamsız mesaj yazmak ban sebebidir!

CrackRoot

Çömez
Çömez

Nedir bu “warez” diyenlere lafımız var​

selam merhaba nasılsınız sağolun bizde iyiyiz warez nedir diye soran ve warez hakkında bilgi almak ister misiniz eğer isterseniz doğru yerdesiniz. Peki istemezsem ne olur diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Duymasak bile gaipten sesler duyuyor olabiliriz yada atasözünde geçtiği gibi sağır duymaz uydurur fiilini işliyor olabiliriz. Şimdi siz fiil hakkında soru sorarsanız sallamayız çünkü burda asıl konumuz warez forum ve warez paylaşımların yapıldığı warez forum siteleri.

warez forum siteleri hangileri

birgün izmir kordonda gezerken kenarda kokoreç yiyen bi çift görmüştüm. kokoreç yiyen mature çiftin warez forum siteleri ile ne alakası var amk diyen olursa içinizde kokoreç yemesin bidaha. Kokoreç yiyen çift yüzünden canım kokoreç çekince bende kokoreç yemeye karar verdim. Bi yandan kafamda warez hakkında sorular dönüp dolaşırken kendimi kokoreççinin önünde sıra beklerken buldum. İzmir usulü bi yarım ekmek kokoreç söylicektim ki içimden bi ses hack forum ile uğraşan adam üç çeyrek yemeli dedi. Üç çeyrek kokoreci söyleyip içine bol acı biber attırdım. Biber pek acı değildi muhtemelen baharatçı biberin nulledini kullanıyodu. Neyse kokoreci gömdükten sonra bi ohhh çektim artık karnımda doymuştu zaten aç ayı oynamaz ama ben de ayı değilim. Gelgelelim warez forum açan birinin üç çeyrek kokoreç yiyebilecek kadar paraya sahip olması lazım.

warez nedir

napacaksın diye sorasım gelsede buraya gelenler warez nedir sorusuna cevap arayan insanlar bu yüzden demicem. Bu kişiler arasında belki kokoreç sevmeyenler vardır onlar da kapuska yiyebilir. Kapuska yiyeni yadırgamayız zaten piyasadaki 2-3 ayda kapanan lamer forumu adminleri olan ergenlerin evde annesinin yaptığı pırasayı yerken ertesi gün okul olduğunu düşündükleri de yadsınamaz bir gerçek. Kapuska değilde kokoreçi tercih eden sözde hack forumu yöneticileri ise yanında acılı şalgamı tercih edebilir. Ben ise birayı tercih ediyorum. Birayla karın şişirse de gidiyor ama yüzey parlatıcısıyla muhtemelen gitmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:

admin

Jilet
Jilet Üye
Google'da çıkacak maytap geçecekler bak. :p

Üst Alt