Garez.Org | Hack Forum - Hacker Sitesi - Warez Forum - Crack Forum - Leak Nulled Forum
Neler yeni

Chat'in Anasayfa'dan Kaldırıması

Gizli içerikleri görüntülemek için konulara random / anlamsız mesaj yazmak ban sebebidir!

Darkinc

GAREZ
Yönetici
Garez Yönetim
Merhaba Yönetim Ekibi ;
Öncelikle Herkese İyi Forumlar.

Hali Hazırda Chat 'in Menüde Olamasından Dolayı Forumun Ana Sayfada Fazla Yer Tuttugunu Düşünüyorum. Ayrıca İleride Aktif Olduğu Zaman Ordana Büyük Tartışmalar V.s Çıkabilir. O yüzden Menü Sekmesinde Durması Bence İdaeldir. Ana Sayfadan Kaldıra Bilirsiniz. ÖNERİM'dir.

İyi Forumlar .

admin

Jilet
Jilet Üye
Tavsiyen için teşekkürler kardeşim, THS'de chat için yoğun istek vardı o yüzden burada aktif ettik. Gidişata göre bir karar alacağız artık.

CrackRoot

Çömez
Çömez
Merhaba Yönetim Ekibi ;
Öncelikle Herkese İyi Forumlar.

Hali Hazırda Chat 'in Menüde Olamasından Dolayı Forumun Ana Sayfada Fazla Yer Tuttugunu Düşünüyorum. Ayrıca İleride Aktif Olduğu Zaman Ordana Büyük Tartışmalar V.s Çıkabilir. O yüzden Menü Sekmesinde Durması Bence İdaeldir. Ana Sayfadan Kaldıra Bilirsiniz. ÖNERİM'dir.

İyi Forumlar .
Çoğu forumda bu chat sistemi önce yabancı gelsede interaktif bir yapıya döndüğünde eğlenceli oluyor. O yüzden şu anlık yer kaplıyor gibi görünebilir. Ek olarak tartışmalar vb çıksada mod arkadaşlar bunlara anlık müdahale edecek ve küfür vb olduğunda otomatik bot engelleyecektir. Biraz daha sadeleştirip chat sistemini düzenleyeceğiz. Önerin için teşekkür ederiz.

Üst Alt